Violin iskola bankszámlaszáma

10102969-49957000-01000009

Belépés
PDF Nyomtatás E-mail
Képző- és iparművészet Feladata, ráirányítani a tanuló figyelmét az emberi és a természeti környezet esztétikumára, szépségére. Ismertesse meg az egyetemes emberi kultúra, európai műveltség, a nemzeti hagyományok értékeit, az értékmegőrzés formáit, a kommunikáció művészi formáit, a képző- és iparművészet műfaji sajátosságait. Ösztönözze a tanulót az önkifejezés eszköztárának gazdagítására és alkalmazására. Készítsen fel a látvány megfigyelésére, értelmezésére, képi gondolkodásra, képzelet, emlékezet utáni ábrázolásra, élmények, gondolatok, érzelmek vizuális kifejezésére, alkotásra. Célja tanulmányok, vázlatok, makettek, modellek készítése, tervezésre, tárgykészítésre, kézműves tevékenységek gyakorlására való ismeretek átadása, a néphagyomány a népi kultúra élményszerű megismerése. Alakítsa ki a tanulóban az esztétikum iránti igényt, alkotó magatartást. Választható tanszakok és tantárgyak: Vizuális alapismeretek, rajz-festés-mintázás Műhelyelőkészítő, műhelygyakorlatok Kötelező műhelygyakorlat választható tanszakai: Képzőművészet: Grafika, festészet, szobrászat Média: Fotó-videó Iparművészet: Bőrműves, kerámia, kézművesség, tűzzománckészítő - Violin iskola


Képző- és iparművészet

Feladata, ráirányítani a tanuló figyelmét az emberi és a természeti környezet esztétikumára, szépségére.

Ismertesse meg az egyetemes emberi kultúra, európai műveltség, a nemzeti hagyományok értékeit, az értékmegőrzés formáit, a kommunikáció művészi formáit, a képző- és iparművészet műfaji sajátosságait. Ösztönözze a tanulót az önkifejezés eszköztárának gazdagítására és alkalmazására.

Készítsen fel a látvány megfigyelésére, értelmezésére, képi gondolkodásra, képzelet, emlékezet utáni ábrázolásra, élmények, gondolatok, érzelmek vizuális kifejezésére, alkotásra.

Célja tanulmányok, vázlatok, makettek, modellek készítése, tervezésre, tárgykészítésre, kézműves tevékenységek gyakorlására való ismeretek átadása, a néphagyomány a népi kultúra élményszerű megismerése.

Alakítsa ki a tanulóban az esztétikum iránti igényt, alkotó magatartást.


Választható tanszakok és tantárgyak:

Vizuális alapismeretek, rajz-festés-mintázás

Műhelyelőkészítő, műhelygyakorlatokKötelező műhelygyakorlat választható tanszakai:


Képzőművészet:

Grafika, festészet, szobrászat


Média:

Fotó-videó


Iparművészet:

Bőrműves, kerámia, kézművesség, tűzzománckészítő

 

 

 


Violin
 

Projet - 2015 - Pályázat

Innovatív tehetséggondozás a Violin Alapfokú Művészeti Iskolában

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

Szavazások

Melyik a kedvenc művészeti ága?
 

Iskolánk linkajánlója

Kiemelt weblapok:
Pyrgos
Görög Néptánc Együttes

Violin - Portál

Oldalainkat 11 vendég böngészi

ViolinMail - levelezőrendszer

ViolinMail

Hirdetés